Személyes átvétel

Elérhetőség:

1072 Budapest, Rákóczi út 8/b.

Megközelítés:

Metróval: M2 – Astoria

Busszal: 5, 7, 7A, 8, 112, 133E, 178, 233E, 239, 9, 15, 115

Villamossal: 47, 49 – Astoria

Amennyiben a csomag átvehető lesz minden esetben értesítést küldünk, a rendelés státusza “Átvehető”-re módosul.

Nyitva tartás:

10:00-18:00

Tértkép:

Általános tudnivalók a kiszállítással kapcsolatban

A szállítási idők számításnál kérjük vegyék figyelembe, hogy a Pick Pack Pont által vállalt 1-2 napos szállítás ill. a GLS futárszolgálat által vállalt 1 napos kiszállítás a feladástól számítódik, de ezt még megelőzi a termék raktárból való beszállítása, ami 1-5 munkanap lehet. A megrendelt termékek nem minden esetben vannak raktáron. Ilyen esetben a megrendelt termék státusza “Rendelés alatt” lesz. Amennyiben a termék raktáron van úgy a státusz “Visszaigazolt” lesz, ebből tudhatja, hogy a termék nemsokára beérkezik és feladásra kerül. A raktáron nem lévő termékek pontos érkezési időpontjáról csak Apple termékek esetén tudunk pontos dátumot mondani, az egyéb Apple hivatalos partner által gyártott termék érkezését a beszállító sem tudja pontosan előre jelezni.

Házhozszállítás

A házhoz szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Házhoz-szállítás díjszabása:

  • 50 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!
  • 50 000 Ft alatt Magyarországra egységesen bruttó 1 690 Ft

A csomagokat a futár 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre. A kiszállítás időpontjáról minden esetben munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan  és hírlapüzletek, valamint töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.
A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.
A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.
Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

Megrendelés összege Szállítás díja
Max. 100 000 Ft-ig Bruttó 990 Ft


Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a Lithium webáruházban történik. Ön előbb beállítja a “Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-ban” opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pont-on.

0