AppleCare Protection Plan Mac pro-hoz

Gyártó Apple

Fogyasztói ár61 357 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 48 313 Ft
Kedvezmény
ÁFA tartalom: 13 044 Ft


Szállítás Személyes átvétel a Fotó Mráz partnerüzletünkben 0 Ft
Szállítás Pick Pack Ponton 0 Ft

Preloader

Áttekintés

Támogatás és szervizszolgáltatás azoktól, akik a Mac gépeket a legjobban ismerik

Az összes Mac készülékhez a vásárlástól számított egyéves korlátozott jótállás, valamint 90 napon keresztül ingyenes telefonos terméktámogatás jár.* Az AppleCare Protection Plan szolgáltatással a készülékvásárlás napjától számítva három évre bővítheted számítógéped szerviztámogatását. Az Apple díjnyertes műszaki támogatási szolgáltatásának szakemberei telefonon is bármikor válaszolnak a kérdéseidre. Ha pedig szervizszolgáltatásokra van szükséged, kényelmes szervizelési lehetőségekkel állunk rendelkezésedre világszerte.

*Az Apple egyéves korlátozott jótállása és az AppleCare Protection Plan biztosította előnyök a helyi jogrendszerben biztosított törvényes fogyasztóvédelmi jog kiegészítéseként érvényesek. A további részletekről itt olvashatsz.


Teljes körű műszaki támogatás

Mivel a számítógépet, az operációs rendszert és az alkalmazások jó részét is maga az Apple tervezi, a Mac valóban integrált rendszer. Csak az AppleCare Protection Plan kínál teljes körű szervizt és telefonos támogatást. Az Apple támogatási szakemberei a legtöbb probléma megoldásában már egyetlen hívással is segíteni tudnak. A szolgáltatás tartalma:

 • Az Apple szakértői közvetlenül elérhetők
 • Az egész világra kiterjedő javítási szolgáltatás1
 • Javítás a készülék személyes leadásával: a Mac számítógépet az Apple Store üzletekben és az Apple hivatalos szolgáltatóinál is leadhatod

Jótállás az Apple hardverekre

Az AppleCare Protection Plan egész világra kiterjedő javítási szolgáltatását mindenütt az Apple által erre feljogosított szakemberek nyújtják – ami az asztali és a hordozható számítógépeket használóknak egyaránt jól jöhet. A szolgáltatás az alkatrészek árát és a munkadíjat egyaránt fedezi. Az Apple hardverek jótállásának köre:

 • A Mac számítógép
 • Az alapvető tartozékok, például a hálózati adapter
 • Apple memória (RAM)
 • AirPort Express bázisállomás, AirPort Extreme bázisállomás és Time Capsule2
 • Apple USB SuperDrive (csak Retina kijelzős MacBook Pro, illetve MacBook Air és Mac mini esetén)
 • A Mac számítógéppel együtt vásárolt Apple kijelző

Szoftvertámogatás a szolgáltatáshoz

Kérdéseiddel közvetlenül az Apple szakembereihez fordulhatsz otthonról, az irodából és útközben is, számos Mac-témakörben:

 • A Mac OS X operációs rendszer használata
 • Kérdések az iLife és az iWork használatáról
 • Kapcsolódás nyomtatókhoz és AirPort-alapú hálózatokhoz

A doboz tartalma

 • Az első lépéseket ismertető útmutató
 • Általános szerződési feltételek

Fontos megjegyzés

* Az Apple egyéves korlátozott jótállása és az AppleCare Protection Plan biztosította előnyök a helyi jogrendszerben biztosított törvényes fogyasztóvédelmi jog kiegészítéseként érvényesek. A további részletekről itt olvashatsz.

Az AppleCare Protection Plan csak a Mac számítógéphez tartozó egyéves korlátozott jótállás érvényességi ideje alatt vásárolható meg. A szolgáltatásról az AppleCare Protection Plan általános szerződési feltételeiben találsz teljes körű információt.

Bővebb információért olvasd el a gyakori kérdéseket.

 1. Az egyes lehetőségek elérhetősége a szolgáltatás igénylésének országától, továbbá az Apple hivatalos szolgáltatójának székhelyétől függ. Az Apple azonnal beszerelhető alkatrészekre történő cserét is előírhat az ügyfelek számára.
 2. A szolgáltatás csak azokra az AirPort eszközökre és Time Capsule készülékekre vonatkozik, melyeket a Mac számítógép vásárlása előtt legfeljebb két évvel vagy az AppleCare Protection Plan időtartama alatt vásároltak.

Az AppleCare Protection Plan előnyei a helyi jogrendszerben biztosított összes törvényes fogyasztóvédelmi jog kiegészítéseként érvényesek. A csomag megvásárlása nem szükséges a jótállás hatálya alá tartozó készülékek megvásárlásához. A feltételek teljes körű ismertetése awww.apple.com/legal/applecare/appgeos.html címen olvasható.

OS X Server rendszert futtató Mac számítógépek esetében a szolgáltatás az OS X Server grafikus felhasználói felületének használatával kapcsolatos szerverfelügyeleti és hálózatkezelési problémák kezelését foglalja magába.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Most akciós!

5286-1289-01_big
Artwizz Short Lightning to USB Cable (25cm) - White
Fogyasztói ár: 5 715 Ft
Alapár áfával együtt: 6 411 Ft

bf-e-mba13
Tucano New Elements for MacBook Air 13inch - Black
Fogyasztói ár: 7 112 Ft
Alapár áfával együtt: 7 950 Ft

01-(1)28
Artwizz SeeJacket Folio for iPhone 6 Plus - Titan
Fogyasztói ár: 8 420 Ft
Alapár áfával együtt: 9 428 Ft

1-(1)27
Griffin Protector for iPod Touch 4 - Yellow
Fogyasztói ár: 1 524 Ft
Alapár áfával együtt: 3 983 Ft

 

 

 

ÁSZF | Kapcsolat | Szállítási információk

Copyright © 2012. All Rights Reserved.